bell digital logo, vegard bell

Om Vegard og Bell Digital

Hei. Mitt navn er Vegard Bell

Utdanning: Informatikk, revisjon og vernepleie. Selvlært i WordPress, HTML, CSS, SEO, Google Ads og Facebook Ads.

Interesser: Fjellet, matlaging, alt som er relatert til data, bøker.

Hvert år, så jobber jeg sammen med mennesker som ønsker å utgjøre en forskjell på nett. Jeg har fokus på resultater, og jeg vet at en nettside er mye mer enn bare pent design. Det er viktig å tenke ROI (Return On Investment) til enhver tid når man setter opp en nettside, og dette er noe jeg har som hovedfokus gjennom hele prosessen.

Ser du etter et firma som kan sakene sine når det kommer til nettside, digital markedsføring, søkemotoroptimalisering og grafisk design, så er det bare å ta kontakt i dag. All kontakt med meg er selvsagt helt uforpliktende.

vegard-portrett-16-9

[TRYKK PLAY FOR Å SE VIDEO]

Fullførte prosjekter
0
År med erfaring
0
Kaffekopper
0

Jeg kan bistå med nettside, grafisk design, digital markedsføring og søkemotoroptimalisering. Kontakt meg for å slå av en prat, så finner vi ut sammen hva du trenger. Jeg har spesialisert meg på WordPress (over 30% av nettet består av WordPress) og synlighet. I dag er det viktigere enn noen gang å bli synlig på nettet.

Kanskje du ønsker å gjøre alt selv?

Det er faktisk helt greit! Men tenk også over at du kanskje heller burde brukt tiden din på det du er god på, så kan du sette bort resten av jobben til noen andre. Det er flere bedrifter som setter opp en nettside selv, men de får sjokk når de ser at den ikke rangerer i søkemotorer (les: Google), at ingen besøker nettsiden og hvor mye jobb det innebærer. 

Ryddig samarbeid

Jobber du med meg, så vil du oppleve veldig god tilgjengelighet og vennlighet. Jeg ønsker at de jeg samarbeider med skal være fornøyde gjennom hele prosessen. Jeg har utarbeidet et system som går knirkefritt, og som gjør at du som kunde kan føle seg trygg på at alt blir som det skal. 

"Fantastisk profesjonell og dyktig designer. Han klarte å forstå akkurat det jeg ønsket å formidle med logoen min og så vekket han den til live. Raske tilbakemeldinger og god service til en pris som selv en bedrift i startfasen tåler. Anbefales på det varmeste."

Christina Solding, "PT - der du er" (personlig trener)
5/5