bell digital logo, vegard bell

Grafisk / logo

Vær unik med en pen logo eller flotte illustrasjoner

Du har en nettside, men mangler det visuelle uttrykket?

Her kommer en pen logo og grafisk design inn i bildet.

En logo hjelper deg til å fremstå mer profesjonell, og den vil også vise i større grad hva du driver med. Det er også lettere å skape et varemerke, når man kan knytte driften opp mot en logo.

Trenger du hjelp til annet grafisk arbeid som ikke innebærer en logo? Ingen problem. Jeg lager design til bil, hengere, bygninger, hefter, bøker etc. 

Jeg har lang erfaring, og vet hva som skal til for at du skal få et godt produkt. Et godt grafisk uttrykk = profesjonell utstråling.

Klar til å starte et prosjekt?

Logo

Jeg gir deg flere utkast på ulike logoer, og vi gjør en grundig kartlegging sammen om hva du trenger til ditt firma. Du vil også få mulighet til å endre logoen om det er noe som må forandres, slik at den matcher det du ønsker i ditt firma.

Grafisk design

Jeg kan lage hva som helst; grafikk til en bilhenger, en bygning, meny-hefte til restaurant, fremsiden til en bok etc. Sammen finner vi ut av hva du trenger til ditt firma, slik at begge parter blir fornøyd til slutt.

"Fikk en helt skreddersydd logo til en pris som var verdt hver eneste krone.
Profesjonelt og veldig god service!"

Lars Kristiansen, Stonebreakers (rockeband)
5/5

Prosessen

1. Kartlegging

Når vi har opprettet kontakt, så ønsker jeg at du fyller ut et kartleggingsskjema, slik at jeg vet hva du tenker og hva du ønsker ut av det grafiske til bedriften din. 

Dette skjemaet er enkelt å fylle ut, og tar under 10 minutter. Dette er en svært viktig del av prosessen når jeg skal hjelpe deg med enten logo eller annet grafisk arbeid.

kartlegging
tilbud

2. Tilbud sendes ut

Når jeg mottar kartleggingen, så kan jeg sende ut et tilbud. Dette får du vanligvis innen 48 timer etter at jeg har mottatt kartleggingen fra deg.

Her vil du se pris og betingelser. Det er viktig at du leser nøye gjennom dette, slik at det ikke oppstår noen misforståelser.

Er det ikke helt slik du hadde tenkt, så kan du selvsagt takke nei til tilbudet. 

3. Design

Hvis tilbudet blir akseptert, så setter jeg i gang med selve designet. Når første utkast er klart, så kan du ta en titt. Jeg opererer med fornøydhetsgaranti; er du ikke fornøyd med første utkast, så betaler du ikke mer.

Vi går kun videre i prosessen om du faktisk er fornøyd med første utkast.

Utvalgte prosjekter