bell digital logo, vegard bell

Profesjonell hjemmeside / nettbutikk

som gir deg flere besøkende / kunder

Nettsiden og nettbutikken kan sees på som selve grunnmuren din.

Det hjelper lite med en profesjonell hjemmeside til bedriften, hvis ingen ser den i Google sin søkemotor

Jeg lager profesjonelle nettsider som ikke bare ser bra ut, men som også gir deg flere besøkende. Jeg har lang erfaring med SEO (søkemotoroptimalisering) som er noe av det viktigste du bør ha fokus på når det kommer til hjemmesider og synlighet på nettet.

Nettbutikk? Booking-system? Kursportal med innlogging? Ingen problem.

nettside-nettbutikk

Klar til å starte et prosjekt?

Undersøkelser og strategi

Alle nettsider starter med en strategiplan og undersøkelser i markedet. Når vi vet hvem dine besøkende/kunder er, så er det lettere å gjøre en god jobb med nettsiden.

Design
og utvikling

Én ting er godt design. En annen ting er at alt skal fungerer på tvers av enheter, og det skal være lett for en besøkende å navigere seg rundt på nettsiden. Det er også svært viktig at innholdet sier hvem du/dere er og hva DITT firma står for.

Suksess
i mange år

Når nettsiden din er online, så er det kun begynnelsen. De nettsidene med mest suksess er aktive. Nytt innhold, sjekk av at alt fungerer og godt SEO-arbeid er bare noen nøkkelord av hva som er viktig å tenke på etter at nettsiden er lansert.

"[...]Vil varmt anbefale ALLE som trenger en profesjonell nettside eller noe som helst Bell Digital kan bistå med, på det varmeste."

Torbjørn Indrebø, We Escape Molde (weescape.no)
5/5

Prosessen fra start til mål

1. Kartlegging

Når vi har opprettet kontakt, så ønsker jeg at du fyller ut et kartleggingsskjema, slik at jeg vet hva du tenker og hva du ønsker ut av nettsiden til bedriften din. 

Dette skjemaet er enkelt å fylle ut, og tar under 10 minutter. Dette er en svært viktig del av prosessen når jeg skal lage nettside. Hvis ikke dette gjøres, så vil hele prosjektet få en skjev start. 

Utvalgte spørsmål; hvem er dine konkurrenter? Hvorfor skal potensielle kunder gå innom din nettside? Hvorfor trenger du ny nettside nå? Trenger du hjelp til avansert SEO eller digitale reklamekampanjer? Trenger du logo eller annet innen grafisk design?

kartlegging
tilbud

2. Tilbud sendes ut

Jeg vet nå mye mer om hva du tenker, og det er derfor mye lettere å gi deg et konkret tilbud hvor alle detaljer står.

Dette tilbudet sendes innen 48 timer etter at kartleggingen er fullført og mottatt av meg.

Her får du pris, betingelser og all informasjon du trenger før vi begynner. 

På dette tidspunktet kan du takke nei, hvis prisen ikke samsvarer med det du hadde tenkt.

3. Design og innhold

Hvis tilbudet blir godtatt, så starter prosessen med design av hjemmesiden til bedriften din.

Hvis du har oppgitt i kartleggingen noen sider du liker designet av, og som du ønsker at jeg skal bruke som inspirasjon, så gjøres det.

Hvis ikke, så lager jeg en nettside som jeg selv mener passer ditt behov.

Det er viktig at jeg får tekst-innholdet før oppstart, da det er mye lettere å designe en nettside når jeg vet hva som skal stå på siden.

Jeg har designet nettsider i mange år, og treffer ofte midt i blinken på det kunden har i tankene (i følge de jeg har samarbeidet med).

Første utkast blir levert, og er du ikke fornøyd så avsluttes samarbeidet.

nettside-design
seo-innhold-nettside

4. SEO/
søkemotoroptimalisering

Når du er fornøyd med designet, så går vi videre til innhold og struktur.

Innholdet kommer du med, med mindre du ønsker at jeg skriver og innhenter bilder. Dette går inn under SEO-tjenester.

Når alt er på plass, så fikser jeg alt det tekniske i bakgrunnen (som Google search console, Google Analytics etc…) og sørger for at nettsiden har basic SEO-struktur. Nettsiden er nå klar til å lanseres.

Avansert SEO tilbys som egen tjeneste hos Bell Digital.

5. Etter levering

Når nettsiden er levert, så setter jeg alltid opp en support/driftsavtale som innebærer at jeg står ansvarlig for nettsiden. 

Jeg sørger for support, vedlikehold og drift. Jeg inkluderer også hjelp til endring av tekst/bilder hvis du har behov for det.

Denne avtalen kan sies opp etter ett år eller du kan fortsette å ha en avtale med Bell Digital når det har gått ett år. Det er ofte det tryggeste.

Noen måneder etter levering, så sjekker jeg også inn og hører om du trenger hjelp til avansert SEO eller digital markedsføring. Det er greit å vente litt med dette, til du ser hvordan nettsiden plasserer seg i Google. På den måten er det lettere å kartlegge om du trenger mer SEO-hjelp eller digital markedsføring.